Chirovrienden!

We hebben goed nieuws voor jullie: na een onderbreking van een aantal weken zullen wij de draad weer oppakken. Vanaf 28 november zullen we terug starten met de Chiro! (Zaterdag 21 november zullen er nog werken aan de gang zijn, vandaar dat we pas de week erna zullen starten) Jammer genoeg kan dat enkel voor -12 (pinkel, speelclub, rakwi).

Deze beslissing is uiteraard genomen in overleg met onze volledige leidingsploeg, het gemeentebestuur en de adviezen van Chiro Nationaal.

We willen hiermee niet doen uitschijnen dat we de huidige situatie niet ernstig nemen. In tegendeel: we zullen er alles aan doen om onze Chiro namiddagen zo ‘coronaproof’ mogelijk te maken. Vandaar deze aandachtspunten:

– Activiteiten met fysiek contact zullen worden vermeden
– We zullen de activiteiten enkel buiten laten doorgaan omdat we binnen niet de mogelijkheid hebben om voldoende afstand te houden. Voorzie dus warme en/of regenbestendige kleren!
– Wanneer het weer zeer slecht is (hevige regen bijvoorbeeld) zullen we de Chiro een weekje stilleggen. Hou dus bij slecht weer je e-mail/ Facebook zeker in de gate want wanneer het geen Chiro is, verwittigen we jullie via mail en Facebook!
– Als leiding dragen we steeds een mondmaskers
– Ook vragen we van de rakwi’s dat ze een mondmasker bij hebben. Zij zitten namelijk dicht bij de grens van 12 jaar.
– Wie ziek is blijft thuis

Veel chirogroetjes en tot snel!