Meeuwen-Gruitrode 2015

Foto’s van het “Bivak 2015” vind je op onze facebookpagina

Beste ouders, liefste ledenJommeke

Het is weer zover, bereid jullie maar voor want we gaan met z’n allen gedurende 10 zalige, zotte dagen op bivak! Als dat geen geweldig nieuws is!

Dit jaar gaan we met z’n allen op kamp naar Meeuwen-Gruitrode en vindt het kamp plaats van
1 juli tot 11 juli. Meer informatie vinden jullie in het kampboekje

Elk lid dat meegaat op kamp is verplicht een medische fiche in te vullen en dit ons terug te bezorgen voor de aanvang van het kamp.

Wat is nu eigenlijk een bivak?

Een chirojaar zit boordevol activiteiten: knotsgekke spelletjes op zaterdagmiddag, een uitstapje, een weekend en tal van andere activiteiten. Maar het bivak is één van de belangrijkste en meest leuke activiteit van het chirojaar!

Het hele jaar wordt hiernaar uitgekeken en wordt er met de afdeling aan gewerkt. Een goede groepsgeest, teamwork, discipline, humor en enthousiasme zorgen er immers voor dat iedereen zich vertrouwd voelt met zijn afdeling en zich op kamp ten volle amuseert.

Elk jaar trekken we er met de hele chirogroep op uit, overnachten we in tenten (of in gebouwen voor de jongste onder ons), kunnen we steeds genieten van een lachwekkend thema en een torenhoog kampvuur. 10 of 5 dagen zijn we van huis weg, moeten we niet naar school, kunnen we ons uitleven met vrienden en leren we dingen ontdekken waarvan we dachten dat ze niet eens bestonden. Iedereen maakt kennis met de natuur, amuseert zich met allerlei leuke activiteiten en nog veel meer!

Kortom op kamp gaan is een ongelofelijke ervaring die je zeker niet mag missen!