Aspi’s zijn geboren in het jaar 2002. In dit laatste jaar als lid genieten ze nog eens ten volle van onbezorgdheid om lid te zijn. Ze spelen de strafste spelen en maken fantastische uitstapjes. In dit laatste jaar zal de leiding hen ook bijstaan om er het jaar nadien te staan als volwaardige leiding door hen te tips en tricks van het vak te leren.  

Onze eerste leiding met deze belangrijke taak is Lander Engelen. Hij begint aan zijn 5de jaar als leiding. Lander is trotse inwoner van Genebos en als hij Genebos ooit verlaat zal dat met heel veel pijn in het hart zijn. Werken doet hij dan ook in Genebos bij DHL. Zijn hobby en passie is wielrennen. Hij is zelfs voorzitter van zijn eigen wielerclub: De diamantvissers. Lander is ook grote fan van Racing Genk waar hij op een vrije dag dan graag gaat supporteren. Zijn favoriet kamp was dat in Lommel en een stadsspel staat op nummer 1 bij hem. Als kampeten verkiest hij BBQ boven al de rest. DREAM, WORK, ACHIEVE is zijn levensmotto!
Ons chirotalent Arthur Vrancken staat in zijn 2de jaar als leiding al bij de aspi’s. Tuurke, zo wordt hij ook genoemd, woont zoals veel leiding in Genebos en hij studeert groenmanagement. Zijn hobby’s zijn rugby en muziek en op een vrije dag sport hij graag of doet hij iets met vrienden. Zijn favoriet kamp was dan weer dat in Meeuwen-Gruitrode en als er macaroni geserveerd wordt zal hij heel snel aan tafel zitten.