Aspi’s zijn geboren in het jaar 2003. In dit laatste jaar als lid genieten ze nog eens ten volle van onbezorgdheid om lid te zijn. Ze spelen de strafste spelen en maken fantastische uitstapjes. In dit laatste jaar zal de leiding hen ook bijstaan om er het jaar nadien te staan als volwaardige leiding door hen te tips en tricks van het vak te leren.  

Als meest ervaren in deze leidingsgroep hebben we Bjarne Janssens, ook vaak BJ genoemd. Hij begint al aan zijn 7e jaar als leiding maar is het zeker lang nog niet beu en zal zich dus weer volledig inzetten voor de aspi’s dit jaar. Hij komt uit Genebos zelf maar is door de week te vinden in Leuven waar hij aan zijn master bezig is. Hij studeert ‘Burgerlijk Ingenieur Chemische technologie’. Hij speelt graag af en toe eens trompet, om tot rust te komen schildert hij en voor de rest loopt hij al eens een marathon nu en dan. Ook zijn koersfiets is zijn beste vriend. Een van zijn tofste kampen vond hij Stoumont en het lekkerste kampeten is spaghetti. Het leukste spel vindt hij dan weer het frisbeespel. Maar wil je Bjarne echt gelukkig maken? Trakteer hem eens op een ijsje of een koffie
De Werres! Arne Werrens is in zijn nog maar prille chirocarrière al uitgegroeid tot een icoon. Officieel woont hij in de Genebosstraat, maar eigenlijk woont hij gewoon op de Chiro zelf. Hij werkt als Iasser bij Coek. Ondertussen begint hij al aan zijn 3de jaar als leiding en dat zullen de aspi’s geweten hebben. Is hij niet op de Chiro dan blinkt hij uit op het voetbalveld. Zelfs op zijn vrije dagen dribbelt hij ergens rond met de bal aan de voet. Hij vond het kamp in Kortrijk het leukst en het frisbeespel is hem op het lijf geschreven. Zijn motivatie is: Waar een wil is, is een weg! En is er geen weg dan maakt ge er één!