De groepsleiding staat hoofdzakelijk in voor de algemene taken op de Chiro en zorgt dat alles vlot verloopt. Waar nodig is helpen zij ook de andere leiding in het leiding geven van de groepen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Eto3LF3_ArjJxmhc-lBInxIsZ0DlPUDwrWgihmRkzKDtOhfnpByTB9-qVYXz8sqt9gnzny_30Ve-4cCNa5VNVLF9Js_pwZqkbnaquYMA3ie8_x8HjAJuvA_H1IABEZThsKHeNqGx

Arthur Vrancken
Genebosstraat 32 3945 Ham
Arthur.vrancken@gmail.com
0471 39 28 84

Ons chirotalent Arthur Vrancken staat in zijn 4de jaar als leiding ook bij de speelclubs. Tuurke, zo wordt hij ook genoemd, woont zoals veel leiding in Genebos en hij studeert groenmanagement. Zijn hobby’s zijn rugby en muziek en op een vrije dag sport hij graag of doet hij iets met vrienden. Zijn favoriet kamp was dan weer dat in Meeuwen-Gruitrode en als er macaroni geserveerd wordt zal hij heel snel aan tafel zitten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lXTYOsIPSFSsVfvR_z21HugYr3yEFH6x8akKHlIW_kp_Ta1y5DkOMBVvbZAEz0ej0uYHLNyV4feT3hm_2nJeUBrUitSrndosvmRMCtNthuHrVRe6-WGMp3fkdL3Wa4EDV_l-g_Ld

Birgit Steegmans
Heidestraat 25 3945 Ham
birgit-steegmans@hotmail.com
0472 37 27 22

Birgit Steegmans is in haar derde jaar als leiding zeer blij om de speelclubs te mogen entertainen met haar medeleiding. Ze woont in Kwaadmechelen maar is meer te vinden in Leuven waar ze geneeskunde studeert aan de KU Leuven. Haar hobby’s zijn zwemmen, fietsen en lopen en ze speelt hiernaast ook hoorn en zit bij Musica. Heeft ze dan toch eens een vrije dag, gaat ze graag op stap met vrienden, pikt ze een concert mee of vind je haar terug op een festival. Op de Chiro speelt ze het liefst frisbee en tsjoekbal en de kampen in Lommel en Kortrijk zijn onvergetelijk, zegt ze. De vissticks met koude patatjes zullen er fantastisch geweest zijn!