Keti’s zijn geboren in het jaar 2004 of 2005. De leiding zal hen helpen in de overgang van het onbezorgde leven naar een leven met verantwoordelijkheiden en plichten. Doorheen het jaar zullen ze gevarieerde activiteiten met hun leiding doen en reeds de verantwoordelijkheid krijgen om eigen activiteiten te organiseren. 

Als eerste hebben we Anouk Steegmans, maar je mag haar altijd ‘Steeg’ noemen. Ze is altijd enthousiast en zet zich elke week volledig in. Ze begint ondertussen al aan haar 5e jaar leiding. Ze woont in de Heidestraat in Ham maar is ook vaak te vinden in Brussel waar ze studeert aan de Fiscale Hogeschool. Haar hobby is lopen. Op een vrije dag spreekt ze graag af met vrienden om iets te gaan eten of eens goed op stap te gaan. Het tofste spel om te spelen op de Chiro vindt ze het reclamespel en drapeau. Op kamp eet ze het liefst vissticks met sla en koude patatjes, daar zal ze ongetwijfeld van genoten hebben in Kortrijk wat ze haar allertofste kamp vond tot nu toe. De sfeer in de groep was er fantastisch geeft ze toe.

Vervolgens stellen we u Jasper Vanderheyden, of kortweg Jappe voor. Hij is zeer spontaan en de Keti’s zullen er naar uitkijken om hem elke week terug te zien. Dit zal zijn 3e jaar als leiding worden. Hij woont in Hulst en werkt bij Raamexpres in Beringen. Zijn hobby is tennis en hij is er nog eens heel goed in ook. Op zijn vrije dagen regelt hij graag vanalles voor de Chiro en spreekt hij ook graag eens af met vrienden. Een tegen allen is zijn favoriete spel. Meeuwen was dan weer zijn tofste kamp. Ookal woont Jasper in Hulst, zijn spreuk luidt: Iedereen is bang van Genebos!
Lotte Dens zal met haar positiviteit bij de leidingsploeg van de keti’s aansluiten. Haar 5de jaar als leiding gaat nu van start. Lotte woont in Kwaadmechelen en brengt ook veel van haar tijd door in Diepenbeek waar ze orthopedagogie studeert. Naast haar studies kan u Lotte vinden in Floralux waar ze werkt.  Het is geen toeval dat Lotte haar lievelingseten niet de befaamde spaghetti is, maar kip met rijst en curry. Ze vindt alle kampen even tof maar vindt tjsoekbal de topper onder de chirospelen!