Keti’s zijn geboren in het jaar 2003 of 2004. De leiding zal hen helpen in de overgang van het onbezorgde leven naar een leven met verantwoordelijkheiden en plichten. Doorheen het jaar zullen ze gevarieerde activiteiten met hun leiding doen en reeds de verantwoordelijkheid krijgen om eigen activiteiten te organiseren. 

Onze eerste ketileiding die we voorstellen is Jordy Seykens. Ook vaak Seykens genoemd. Hij begint aan zijn 2de jaar als leiding en woont in Schoot. Dit jaar zal hij dus de keti’s op het juiste pad houden. En om zomaar 1 positief punt te benoemen van Jordy: Hij is de eerlijkheid zelve. Zijn hobby is atletiek. Het kamp in Lommel is hem het meest bijgebleven uit zijn chirojaren. Ook hij kan niet weerstaan aan de spaghetti op kamp en voor het frisbeespel mag je hem altijd wakker maken tijdens zijn platte rust dutjes.
Ook bij de keti’s is Brend Theys te vinden. Wekelijks zal hij samen met Jordy de keti’s de beste tijd van hun leven bezorgen. Ook voor hem is dit het tweede jaar als leiding. Brend, ook wel vaak Theys genoemd, woont in Hulst. Hij zit in het THHI en doet er lassen, met hobby’s als fitness en airsoften zit hij niet vaak stil. Dat zijn ook de dingen die hij op een vrije dag het liefst zou doen. Zijn favoriet chirospel is frisbee en het liefst krijgt hij een schnitzel voorgeschoteld op kamp. Het kamp in Stoumont is hem het meest bijgebleven. Never give up!, is Brend zijn motto.