Een pinkel ben je als je geboren bent in het jaar 2011 of 2012. Elke week zal een enthousiaste leidingsgroep klaarstaan om de pinkels te verwelkomen en hen een fantastische namiddag te bezorgen met de leukste spelletjes, van het maken van prachtige kunstwerkjes tot de spannendste bosspelen. 

Als eerste hebben we Anke Vandervoort. Zij start aan haar tweede leidingsjaar en is zeer blij om de pinkels een heel jaar te mogen entertainen. Ze woont in de kerstraat in Genedijk en studeert Farmaceutische wetenschappen aan de KU Leuven. Als hobby doet ze volleybal en in haar vrije tijd spreekt ze graag af met haar vrienden. Op de Chiro speelt ze het liefst een bosspel en ze vond ook het kamp in Kortrijk het allertofste tot nu toe. Haar lievelingseten op kamp is spaghetti, of dit met of zonder bestek is, zal je haar zelf moeten vragen.


Ook Jolien Wilmaerts, Aka Wilma, zal dit jaar present zijn om in haar 3de leidingsjaar de Pinkels met haar eeuwige vrolijkheid een onvergetelijk jaar te bezorgen. Ze is een trotse inwoner van Genebos city en studeert psychologie aan KU Leuven. Haar hobby is volleybal en in haar vrije tijd gaat ze graag iets gezellig drinken en eten. Op kamp eet ze het allerliefst spaghetti. Een favoriet kamp heeft ze niet, ze waren namelijk allemaal geweldig. De allerleukste chirospelen vindt ze honkbal en het kegelspel. Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug, is het levensmotto van Jolien.
Cato Geskens, ook vaak Cat genoemd, heeft met de start van haar 5e leidingsjaar al wat meer ervaring dan de vorigen. Ze is zeer creatief en zal dat zeker ten volle gebruiken om de leukste spelletjes te verzinnen. Ze woont in Kwaadmechelen en studeert kleuteronderwijs aan UCLL in Hasselt. Haar hobby’s zijn joggen en de tekenacademie. Ze geniet overigens enorm van alle kleine dingen in het leven. Haar lievelingseten op kamp is rijstpap. Het kegelspel komt op nummer 1 van spelletjes bij haar en het tofste kamp was Kortrijk. Velen kunnen een voorbeeld aan haar nemen want haar levenspreuk luidt: Het is zoals het is!
Birgit Steegmans is in haar tweede jaar als leiding zeer blij om de pinkeltjes te mogen entertainen met haar medeleiding.  Ze woont samen met Anouk in Kwaadmechelen en studeert geneeskunde aan de KU Leuven. Haar hobby’s zijn zwemmen en lopen en ze speelt hiernaast ook hoorn en zit bij Musica. ’s Avonds kan je haar al eens vinden in jeugdhuis de Stip. Heeft ze dan toch eens een vrije dag, gaat ze graag op stap met vrienden, pikt ze een concert mee of vind je haar terug op een festival. Op de Chiro speelt ze het liefst frisbee en tsjoekbal en de kampen in Lommel en Kortrijk zijn onvergetelijk, zegt ze. De vissticks met koude patatjes zullen er fantastisch geweest zijn!
Inias Vonckx begint met volle goesting dit jaar aan zijn 3e jaar als leiding. Inias woont in Tessenderlo en studeert Elektromechanica aan Thomas More in Geel. Om simpelweg te zeggen dat Inias zijn hobby wielrennen is, is te kort door de bocht. Inias leeft voor de koers. Hij is de Mathieu Van der Poel van Tessenderlo en omstreken. Op een vrije dag kan je hem terugvinden het hele land doorkruisend op zijn koersfiets. Dat zijn lievelingseten op kamp spaghetti en macaroni is, is dan ook geen toeval. Meeuwen was zijn favoriete kamp. Loop niet weg van je problemen, fietsen gaat sneller!
Bram Gielen, aka Brambo, begint aan zijn 3e leidingsjaar. Hij woont in Tessenderlo en studeert Elektromechanica aan de Thomas More. Bram zit niet vaak stil, zijn hobby’s zijn DJ en fitness, maar ook terrasjes doen kan je bijna als een hobby zien bij hem. Hij speelt graag frisbee en tsjoekbal. Een favoriet kamp heeft hij niet direct. Zijn levensmotto is er eentje om te onthouden: Het leven is zoals een frikandel, je moet het zelf speciaal maken.
Ook bij de pinkels is Brend Theys te vinden. Wekelijks zal hij samen zijn medeleiding de pinkels de beste tijd van hun leven bezorgen. Ook voor hem is dit het derde jaar als leiding. Brend, ook wel vaak Theys genoemd, woont in Hulst. Hij werkt bij Stork Technical Services als lasser. Met hobby’s als fitness en airsoften zit hij niet vaak stil. Dat zijn ook de dingen die hij op een vrije dag het liefst zou doen. Zijn favoriet chirospel is frisbee en het liefst krijgt hij een schnitzel voorgeschoteld op kamp. Het kamp in Stoumont is hem het meest bijgebleven. Never give up!, is Brend zijn motto.