Rakwi’s zijn geboren in het jaar 2010 en 2011. Het leidingsteam van de rakwi’s zal samen met hen op ontdekking gaan met de vele toffe chirospelen! Hier zullen ongetwijfeld vriendschappen voor het leven gevormd worden!

Miguel Seykens ook wel Migi genoemd. Hij werkt als schrijnwerker bij HBS in Geel. Zijn vrije tijd spendeert hij graag aan zwemmen en afspreken met vrienden. Baseball vindt hij het leukste Chirospel, en op kamp mogen de kokkies elke dag kip met curry en rijst voor hem maken. Zijn levensmotto luidt ‘neemt het leven zoals het is’.

Sven Gielen is de oudere broer van Bram. Een troetelnaam voor hem is ‘Swen’ of op de werf word hij ook wel ‘Sfekke’ genoemd. Hij is er graag bij en vind het leiding zijn zeker tof. Na een diploma in Thomas More Geel voor de bachelor opleiding bouw is hij nu bezig met een Bachelor Vastgoed Landmeten in AP hogeschool Antwerpen. Verder is hij met zijn broer gestart aan de vechtsport MMA. En zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn nieuwe hondje ‘Jack’. Naast al dat sportieve kan tv-kijken en wat gamen ook eens deugt doen. Hij doet alles graag op zijn eigen tempo, vandaar zijn levensmotto ‘opt gemakske’.

Anke Vandervoort start aan haar vierde leidingsjaar en is zeer blij om de rakwi’s een heel jaar te mogen entertainen. Ze woont in de kerkstraat in Genedijk en studeert Farmaceutische wetenschappen aan de KU Leuven. Als hobby doet ze volleybal en in haar vrije tijd spreekt ze graag af met haar vrienden. Op de Chiro speelt ze het liefst een bosspel en ze vond ook het kamp in Kortrijk het allertofste tot nu toe. Haar lievelingseten op kamp is spaghetti, of dit met of zonder bestek is, zal je haar zelf moeten vragen.

De Werres! Arne Werrens is in zijn nog maar prille chirocarrière al uitgegroeid tot een icoon. Officieel woont hij in de Genebosstraat, maar eigenlijk woont hij gewoon op de Chiro zelf. Hij werkt als Iasser bij Coek. Ondertussen begint hij al aan zijn 5de jaar als leiding en dat zullen de rakwi’s geweten hebben. Is hij niet op de Chiro dan blinkt hij uit op het voetbalveld. Zelfs op zijn vrije dagen dribbelt hij ergens rond met de bal aan de voet. Hij vond het kamp in Kortrijk het leukst en het frisbeespel is hem op het lijf geschreven. Zijn motivatie is: Waar een wil is, is een weg! En is er geen weg dan maakt ge er één!

Bram Gielen