Rakwi’s zijn geboren in het jaar 2009 en 2010. Het leidingsteam van de rakwi’s zal samen met hen op ontdekking gaan met de vele toffe chirospelen! Hier zullen ongetwijfeld vriendschappen voor het leven gevormd worden!

Robin Sterckx, soms ook Robi of Robaike. Hij begint aan zijn 3e leidingsjaar. Hij woont in de Binneweg in Genebos en studeert Verzorging aan de Russelberg. Zijn hobby is American Football. Op een vrije dag doet hij het liefst van al gewoon eens niks. Tijdens de Chiro kan hij zijn energie het liefst kwijt in het chirospel honkball. Zijn tofste kamp was net als velen in Kortrijk. Maar dat was vanzelfsprekend bij hem want het was zijn eerste kamp. Spaghetti vond hij daar het lekkerste. Zijn wijsheid is dat een vuur harder brandt in het donker.

Sien Verhaert begint ondertussen al aan haar 6de jaar als leiding. Siejen, zo wordt ze ook genoemd, zal met haar eeuwige vrolijkheid de rakwi’s een heel jaar vermaken. Zoals velen is ze trotse inwoner van Genebos, hoewel ze ook vaak in Leuven te vinden is waar ze verpleegkunde studeert aan de UCLL. Als ze hiernaast toch even tijd heeft trekt ze er graag op uit met haar vriendinnen. Maar eigenlijk kijkt Sien er een heel jaar naar uit om op kamp te kunnen gaan. Het kampvuur is dan telkens het hoogtepunt. Als er kip met rijst en curry op tafel komt kan haar dag al helemaal niet meer stuk.

Lotte Dens zal met haar positiviteit bij de leidingsploeg van de rakwi’s aansluiten. Haar 6de jaar als leiding gaat nu van start. Lotte woont in Kwaadmechelen en brengt ook veel van haar tijd door in Diepenbeek waar ze orthopedagogie studeert. Naast haar studies kan u Lotte vinden in Floralux waar ze werkt.  Het is geen toeval dat Lotte haar lievelingseten niet de befaamde spaghetti is, maar kip met rijst en curry. Ze vindt alle kampen even tof maar vindt tjsoekbal de topper onder de chirospelen!

Anke Vandervoort start aan haar derde leidingsjaar en is zeer blij om de rakwi’s een heel jaar te mogen entertainen. Ze woont in de kerkstraat in Genedijk en studeert Farmaceutische wetenschappen aan de KU Leuven. Als hobby doet ze volleybal en in haar vrije tijd spreekt ze graag af met haar vrienden. Op de Chiro speelt ze het liefst een bosspel en ze vond ook het kamp in Kortrijk het allertofste tot nu toe. Haar lievelingseten op kamp is spaghetti, of dit met of zonder bestek is, zal je haar zelf moeten vragen.

Yasmina of kortweg Yas. Ze is blij om leiding te zijn van de rakwi’s en zal met veel enthousiasme hen wekelijks entertainen. Met de studie die ze bezig is, namelijk Pedagogische wetenschappen aan de KULeuven, zal ze een mooie toekomst tegemoet gaan. Naast haar schoolwerk is ze enorm sportief met haar hobby atletiek. Haar favoriete gerecht op kamp is Videe met frietjes en natuurlijk ook de lekkere chocomousse. Haar favoriete Chirospel is een stadsspel. In haar vrije tijd spreekt ze ook graag af met haar vrienden en vriendinnen.

Ook Jolien Wilmaerts, Aka Wilma, zal dit jaar present zijn om in haar 4de leidingsjaar de rakwi’s met haar eeuwige vrolijkheid een onvergetelijk jaar te bezorgen. Ze is een trotse inwoner van Genebos city en studeert psychologie aan KU Leuven. In haar vrije tijd gaat ze graag iets gezellig drinken en eten met vrienden of trekt ze erop uit voor een citytripke. Op kamp eet ze het allerliefst spaghetti. Een favoriet kamp heeft ze niet, ze waren namelijk allemaal geweldig. De allerleukste chirospelen vindt ze honkbal en het kegelspel. Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug, is het levensmotto van Jolien.

Sven Gielen start aan zijn 2de jaar leiding. Dit is de oudere broer van Bram. Een troetelnaam voor hem is ‘Swen’ of op de werf word hij ook wel Sfekke genoemd. Hij is er graag bij en vind het leiding zijn zeker tof. Nu is hij student in Thomas More en is bezig aan zijn laatste semester in de Bachelor opleiding bouw. Verder waar hij graag zijn vrije tijd aan spendeert is lopen of muurklimmen. Naast al dat sportieve kan tv-kijken en wat gamen ook eens deugt doen. Hij doet alles graag op zijn eigen tempo, vandaar zijn levensmotto ‘opt gemakske’.

Jonas De Bie ofwel King Kong begint aan zijn13e jaar als leiding. Hij is de oudste van de leidingsploeg van onze Chiro. Wanneer hij niet op de Chiro aanwezig is vind je hem op het voetbalveld als doelman. Buiten voetballen is hij vooral bezig als sportverzorger.