Speelclubbers zijn geboren in het jaar 2011 en 2012. Wij zijn al niet meer de jongste en zullen dus al eens iets meer mogen tijdens de chiro en al eens een uitdagender spel spelen. Ook voor deze groep staat er een fantastische leidingsgroep klaar om de speelclubbers een onvergetelijke zaterdagnamiddag te bezorgen. 

Ons chirotalent Arthur Vrancken staat in zijn 4de jaar als leiding speelclubs. Tuurke, zo wordt hij ook genoemd, woont zoals veel leiding in Genebos en hij studeert groenmanagement. Zijn hobby’s zijn rugby en muziek en op een vrije dag sport hij graag of doet hij iets met vrienden. Zijn favoriet kamp was dan weer dat in Meeuwen-Gruitrode en als er macaroni geserveerd wordt zal hij heel snel aan tafel zitten.

Vervolgens stellen we u Jasper Vanderheyden, of kortweg Jappe voor. Hij is zeer spontaan en de speelclubs zullen er naar uitkijken om hem elke week terug te zien. Dit zal zijn 4e jaar als leiding worden. Hij woont in Hulst en werkt bij Raamexpres in Beringen. Zijn hobby is tennis en hij is er nog eens heel goed in ook. Op zijn vrije dagen regelt hij graag vanalles voor de Chiro en spreekt hij ook graag eens af met vrienden. Een tegen allen is zijn favoriete spel. Meeuwen was dan weer zijn tofste kamp. Ookal woont Jasper in Hulst, zijn spreuk luidt: Iedereen is bang van Genebos!

Inias Vonckx begint met volle goesting dit jaar aan zijn 4e jaar als leiding. Inias woont in Tessenderlo en studeert Elektromechanica aan Thomas More in Geel. Om simpelweg te zeggen dat Inias zijn hobby wielrennen is, is te kort door de bocht. Inias leeft voor de koers. Hij is de Mathieu Van der Poel van Tessenderlo en omstreken. Op een vrije dag kan je hem terugvinden het hele land doorkruisend op zijn koersfiets. Dat zijn lievelingseten op kamp spaghetti en macaroni is, is dan ook geen toeval. Meeuwen was zijn favoriete kamp. Loop niet weg van je problemen, fietsen gaat sneller!

Thomas Wijckmans begint aan zijn 7de jaar als leiding en behoort zo ook al bij de ‘oudere generatie’. Hij studeert in Geel Master industrieel ingenieur – elektromechanica. Thomas is behoorlijk sportief met hobby’s als skiën en wielrennen. Zelfs op een vrije dag zit hij het liefst op de Chiro om een kampvuur te doen en wie weet zelfs een pintje te drinken. Het kamp dat Thomas het meest bijgebleven is, is dat in Lommel. Zijn favoriete eten op kamp is gewoon alles!

Ook in deze leidingsgroep hebben we Iris Vandervoort.  Dit is haar 3e jaar als leiding en dit met plezier bij de speelclubs. Net als haar zussen, Anke en Dina, wordt ze (te) vaak met hen verward. Ze woont in Genedijk en studeert revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Haar hobby is volleybal en op een vrije dag laat ze geen kans voorbij gaan om nog eens met haar vrienden af te spreken. Kortrijk was haar favoriete kamp met de reeds legendarische spaghetti als lekkerste maaltijd. Tegen een bosspel zegt ze overigens nooit nee! De wijsheid die Iris graag meegeeft aan jullie: Geniet van elke dag!

Birgit Steegmans is in haar derde jaar als leiding zeer blij om de speelclubs te mogen entertainen met haar medeleiding. Ze woont in Kwaadmechelen maar is meer te vinden in Leuven waar ze geneeskunde studeert aan de KU Leuven. Haar hobby’s zijn zwemmen, fietsen en lopen en ze speelt hiernaast ook hoorn en zit bij Musica. Heeft ze dan toch eens een vrije dag, gaat ze graag op stap met vrienden, pikt ze een concert mee of vind je haar terug op een festival. Op de Chiro speelt ze het liefst frisbee en tsjoekbal en de kampen in Lommel en Kortrijk zijn onvergetelijk, zegt ze. De vissticks met koude patatjes zullen er fantastisch geweest zijn!