Speelclubbers zijn geboren in het jaar 2012 en 2013. Wij zijn al niet meer de jongste en zullen dus al eens iets meer mogen tijdens de chiro en al eens een uitdagender spel spelen. Ook voor deze groep staat er een fantastische leidingsgroep klaar om de speelclubbers een onvergetelijke zaterdagnamiddag te bezorgen. 

Simon Houben start vol enthousiasme aan zijn eerste jaar als speelclubleiding.  Simon woont in Genedijk en studeert Economie-Wiskunde aan Pius-X college. In zijn vrije tijd gaat hij boksen en luistert hij graag naar de Red Hot Chili Peppers. Daarnaast is Simon ook een trotse supporter van KRC Genk. Het liefst van al speelt hij het drugs spel en eet hij frieten met videe. Zijn leukste kamp tot nu toe was Lommel.

Birgit Steegmans is in haar vierde jaar als leiding zeer blij om de speelclubs te mogen entertainen met haar medeleiding. Ze woont in Kwaadmechelen maar is meer te vinden in Leuven waar ze geneeskunde studeert aan de KU Leuven. Haar hobby’s zijn zwemmen, fietsen en lopen en ze speelt hiernaast ook hoorn en zit bij Musica. Heeft ze dan toch eens een vrije dag, gaat ze graag op stap met vrienden, pikt ze een concert mee of vind je haar terug op een festival. Op de Chiro speelt ze het liefst frisbee en tsjoekbal en de kampen in Lommel en Kortrijk zijn onvergetelijk, zegt ze. De vissticks met koude patatjes zullen er fantastisch geweest zijn!

Jonas De Bie

Mats Mulkers begint met de speelclubs aan zijn leiding carrière. Mats woont in Genendijk en studeert landbouw mechanisatie op Tectura in Gent. In zijn vrije tijd gaat hij graag eens lopen. Op de Chiro speelt hij het liefst 9 maanden. Mats zijn leukste kamp was Kortrijk en de kokkies mogen altijd spaghetti en speculousmousse klaarmaken.