Speelclubbers zijn geboren in het jaar 2009 en 2010. Wij zijn al niet meer de jongste en zullen dus al eens iets meer mogen tijdens de chiro en al eens een uitdagender spel spelen. Ook voor deze groep staat er een fantastische leidingsgroep klaar om de speelclubbers een onvergetelijke zaterdagnamiddag te bezorgen. 

Als eerste hebben we Jasper Vanderheyden, of kortweg Jappe. Hij is zeer spontaan en de speelclubbers zullen er naar uitkijken om hem elke week terug te zien. Dit zal zijn 2e jaar als leiding worden. Hij woont in Hulst en studeert houtbewerking aan THHI in Tessenderlo. Zijn hobby is tennis en hij is er nog eens heel goed in ook. Op zijn vrije dagen regelt hij graag vanalles voor de Chiro en spreekt hij ook graag eens af met vrienden. Een tegen allen is zijn favoriete chirospel en dat zullen de speelclubbers geweten hebben. Meeuwen was dan weer zijn tofste kamp. Ookal woont Jasper in Hulst, zijn spreuk luidt: Iedereen is bang van Genebos!
Een eerste nieuwkomer is Anke Vandervoort. Altijd vrolijk zal ze de speelclubbers een heel jaar entertainen. Ze woont in de kerstraat in Genedijk en studeert Wetenschappen-Wiskunde aan Pius X in Tessenderlo. Als hobby doet ze volleybal en in haar vrije tijd spreekt ze graag af met haar vrienden. Op de Chiro speelt ze het liefst een bosspel en ze vond ook het kamp in Kortrijk het allertofste tot nu toe. Haar lievelingseten op kamp is spaghetti, of dit met of zonder bestek is, zal je haar zelf moeten vragen 😉
Cato Geskens, ook vaak Cat genoemd, heeft met de start van haar 4e leidingsjaar al wat meer ervaring dan de vorigen. Ze is zeer creatief en zal dat zeker ten volle gebruiken om de leukste spelletjes te verzinnen. Ze woont in Kwaadmechelen en studeert kleuteronderwijs aan UCLL in Hasselt. Haar hobby’s zijn joggen en de tekenacademie. Ze geniet overigens heel graag van alle kleine dingen in het leven. Haar lievelingseten op kamp is rijstpap. Het kegelspel komt op nummer 1 van spelletjes bij haar en het tofste kamp was Kortrijk. Velen kunnen een voorbeeld aan haar nemen want haar levenspreuk luidt: Het is zoals het is!
Ook Jolien Wilmaerts, Aka Wilma, zal dit jaar present zijn om in haar 2de leidingsjaar de speelclubbers met haar eeuwige vrolijkheid een onvergetelijk jaar te bezorgen. Ze is een trotse inwoner van Genebos city en studeert sinds dit jaar psychologie aan KU Leuven. Haar hobby is volleybal en in haar vrije tijd gaat ze graag iets gezellig drinken en eten. Op kamp eet ze het allerliefst spaghetti. Maar een favoriet kamp heeft ze niet, ze zijn namelijk allemaal geweldig. De allerleukste chirospelen vindt ze honkbal en het kegelspel. Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug, is het levensmotto van Jolien.
Als tweede nieuwkomer en zus van onze eerste nieuwkomer Anke, hebben we hier Dina Vandervoort. Een echte bijnaam heeft ze niet, maar ze wordt toch te vaak Anke of Iris genoemd. Toch wel vreemd niet? Ze woont in Genedijk en studeert Wetenschappen-Wiskunde aan Pius X in Tessenderlo. Haar Hobby is ballet en op een vrije dag leest ze graag of kijkt ze een film. Ook zij vindt spaghetti het lekkerste kampeten. Volgens mij hebben de kokkies hiervoor dan toch een héél goed recept! Stoumont was haar leukste kamp en haar favoriete soort spel op de Chiro is een bosspel.
Naast al dat vrouwelijk geweld bij de speelclubleiding zal de enige echte Wout Reyners goed zijn mannetje staan. Hij begint ook aan zijn eerste jaar als leiding. Hij woont in de Poststraat in Ham, en studeert aan de Hotelschool in Geel. Hij is zeer sportief met hobby’s als lopen en fietsen. De Mont Ventoux is voor hem maar een heuveltje. Op een vrije dag vind je hem bij zijn vrienden. Op kamp lust hij heel graag videe met frietjes en zijn favoriete kamp was in Lommel. Het frisbeespel zal hij altijd vol enthousiasme meespelen en vooral met een grote lach, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Om de toch redelijk jonge speelclubleiding wat wijsheid bij te brengen, is Lieselotte Wilmaerts de juiste vrouw. Ze wordt ook vaak Lielo of Wilma genoemd. Net zoals Cato begint ze aan haar 4e leidingsjaar. Ze woont in Genebos en zit op kot in het mooie Leuven waar ze sociale readaptatiewetenschappen studeert. Haar hobby’s zijn volleybal en reizen maar vooral grapjes maken, ze zorgt dan ook voor de fantastische sfeer op de chiro. Op een vrije dag maakt ze graag eens wat tijd voor haarzelf, spreekt ze af met vriendinnen of zet ze een stapje in de wereld. Op kamp heeft ze het liefst van al een groot bord spaghetti en speelt ze het liefst van al een bosspel.