Tito’s zijn geboren in het jaar 2008 en 2009. Ook voor hen zal een enthousiast leidingsteam klaarstaan om hen elke zaterdagnamiddag de beste tijd van hun leven te bezorgen. Ze zullen zorgen voor veel afwisseling zodat de tito’s geen kans zullen krijgen om zich te vervelen!


 

Dina Vandervoort

Robin Sterckx, soms ook Robi of Robaike. Hij begint aan zijn 3e leidingsjaar. Hij woont in de Binneweg in Genebos en studeert Verzorging aan de Russelberg. Zijn hobby is American Football. Op een vrije dag doet hij het liefst van al gewoon eens niks. Tijdens de Chiro kan hij zijn energie het liefst kwijt in het chirospel honkball. Zijn tofste kamp was net als velen in Kortrijk. Maar dat was vanzelfsprekend bij hem want het was zijn eerste kamp. Spaghetti vond hij daar het lekkerste. Zijn wijsheid is dat een vuur harder brandt in het donker.

Ellen Vranken start dit jaar aan haar vierde jaar als leiding. Ze is altijd vrolijk en zal haar uiterste best doen om de tito’s te plezieren. Ze woont in Genedijk en studeert Orthopedagogie aan de Thomas More in Geel. Daarnaast werkt ze ook bij Patoe. Op een vrije dag geniet Ellen van een goede serie op Netflix waar ze helemaal van tot rust kan komen. Op de Chiro vindt ze het frisbeespel en levende stratego de allerleukste spelen. Kortrijk was voor haar het fantastische kamp.

Jellis Janssens begint al aan zijn 8ste jaar als leiding. Jelvis, zo wordt hij ook genoemd, woont in Genebos en is al aan het werk. Dit doet hij bij Bcs Butterfly waar hij het hele land helpt aan de lekkerste slaatjes en maaltijden. In zijn zetel zal je hem niet snel terugvinden met hobby’s als mountainbiken en fitnessen. Verder werkt hij ook graag in de tuin om dan met de meest verse groentjes te kunnen koken. Een bosspel zal hij zeker enthousiast meespelen en het kamp in Heist-op-den-Berg zal hem altijd bijblijven. Dat de kokkies fantastische spaghetti kunnen maken, beaamt ook Jellis. Zijn levensmotto luidt: Je moet niet speciaal doen om speciaal te zijn.