Tito’s zijn geboren in het jaar 2005 en 2006. Ook voor hen zal een enthousiast leidingsteam klaarstaan om hen elke zaterdagnamiddag de beste tijd van hun leven te bezorgen. Ze zullen zorgen voor veel afwisseling zodat de tito’s geen kans zullen krijgen om zich te vervelen!

Om te beginnen stellen we Gerben Flebus voor. Het lijkt alsof Gerben al zijn hele leven titoleiding is en weet als geen ander wat de tito’s nodig hebben om zich te amuseren. Hij woont in Genebos en studeert Elektromechanica aan Thomas More. Hij houdt van lekker eten en ontspant al eens graag, ontspan wanneer je kan is dan ook zijn levenmotto. Ook lopen werkt zeer ontspannend vindt Gerben. Op de Chiro speelt hij het liefst het frisbeespel en hij vond ieder kamp fantastisch.
Om Bram Gielen voor te stellen zou in principe deze foto genoeg moeten zijn, maar toch enkele woorden. Bram, aka Brambo, begint aan zijn 2de leidingsjaar. Hij woont in Tessenderlo en studeert ook aan de Thomas More Elektromechanica. Bram zit niet vaak stil, zijn hobby’s zijn DJ en fitness, ook terrasjes doen kan je bijna als een hobby zien bij hem. Hij speelt graag frisbee en tsjoekbal. Een favoriet kamp heeft hij niet direct. Zijn levensmotto is er eentje om te onthouden: Het leven is zoals een frikandel, je moet het zelf speciaal maken. 
De Werres! Arne Werrens is in zijn nog maar prille chirocarrière al uitgegroeid tot een icoon. Officieel woont hij in de Genebosstraat, maar eigenlijk woont hij gewoon op de Chiro zelf. Hij doet lassen aan THHI. Ondertussen begint hij al aan zijn 2de jaar als leiding en dat zullen de tito’s geweten hebben. Is hij niet op de Chiro dan blinkt hij uit op het voetbalveld. Zelfs op zijn vrije dagen dribbelt hij ergens rond met de bal aan de voet. Hij vond het kamp in Kortrijk het leukst en het frisbeespel is hem op het lijf geschreven. Zijn motivatie is: Waar een wil is, is een weg! En is er geen weg dan maakt ge er één! Misschien als hij geen lasser wordt ligt een carrière als wegenbouwer wel op zijn.. weg 😉
De eerste, maar zeker niet de eerste de beste, nieuwkomer bij de tito’s is Birgit Steegmans. Vol enthousiasme zal ze zich ten volle geven voor de tito’s. Ze woont samen met Anouk in Kwaadmechelen en studeert Latijn-Wetenschappen aan SJB-college in Mol. Qua hobby’s kan je beter vernoemen welke ze niet heeft. Sportief als ze is zwemt ze graag en loopt ze vaak. Ze speelt de ene solo na de andere op haar hoorn bij Musica en met de energie die ze nog over heeft regelt ze nog vanalles bij de Stip. Heeft ze dan toch eens een vrije dag, gaat ze graag op stap met vrienden, pikt ze een concert mee of vind je haar terug op een festival. Van een goeie film kan ze anders ook erg genieten. Op de Chiro speelt ze het liefst frisbee en tsjoekbal en de kampen in Lommel en Kortrijk zijn onvergetelijk, zegt ze. De vissticks met koude patatjes zullen er fantastisch geweest zijn! 
De al meer ervaren Lotte Dens zal haar positiviteit dit jaar met plezier met de tito’s delen. Haar 4de jaar als leiding gaat nu van start. Lotte woont in Kwaadmechelen en brengt ook veel van haar tijd door in Antwerpen waar ze ‘Crime and Justice: Police’ studeert. Haar hobby is volleybal en ze zit ook bij intact (Jeugdhuis de Stip) waar ze vanalles regelt. Het is geen toeval dat Lotte haar lievelingseten niet de befaamde spaghetti is, maar kip met rijst en curry. 😉 Ze vindt alle kampen even tof en de No Drama-lama is duidelijk Lotte haar lievelingsdier.
Een tweede nieuwkomer hier is Jetze Janssens. Hij is de jongste van de famous Janssens-Brothers. Hij woont in Genebos en studeert Multimedia aan THHI in Tessenderlo. In zijn vrije tijd is hij Xavier Waterslaeghers. Bij Ham United vist hij dan ook graag de ballen uit zijn net, en met zijn levensmotto: Liever te dik in de kist dan een feestje gemist, maakt hij de vergelijking helemaal waar. Frietjes van Carmen, euhm ik bedoel van de kokkies, vindt hij het lekkerst. Frisbee is zijn favoriete spel op de Chiro en het kamp in Kortrijk vond hij geweldig.