Tito’s zijn geboren in het jaar 2006 en 2007. Ook voor hen zal een enthousiast leidingsteam klaarstaan om hen elke zaterdagnamiddag de beste tijd van hun leven te bezorgen. Ze zullen zorgen voor veel afwisseling zodat de tito’s geen kans zullen krijgen om zich te vervelen!


 

Wout Reyners is de eerste die we u presenteren als titoleiding. Hij heeft als tweedejaarsleiding al wat ervaring waarmee hij met plezier te tito’s zal plezieren. Hij woont in de Poststraat in Ham, en studeert hotelmanagement in Antwerpen. Hij is zeer sportief met hobby’s als lopen en fietsen. De Mont Ventoux is voor hem maar een heuveltje. Op een vrije dag vind je hem bij zijn vrienden. Op kamp lust hij heel graag videe met frietjes en zijn favoriete kamp was dat in Lommel. Het frisbeespel zal hij altijd vol enthousiasme meespelen en vooral met een grote lach, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Vervolgens stellen we u Elien Wijckmans voor. Als oudste in deze leidingsgroep zal ze de anderen haar wijsheid bijbrengen om net als haar een topleiding te worden. Dit wordt dan ook al haar 6de jaar als leiding. Elien woont in Kwaadmechelen maar voelt zich toch helemaal thuis in Genebos. Als ze in haar drukke leven dan toch eens een vrije dag heeft, slaapt ze het liefst van al eens uit om dan de dag met haar vriendinnen door te brengen. Op de Chiro speelt ze het liefst honkbal en het kamp in Kortrijk zal ze nooit vergeten. Spaghetti staat bij haar absoluut op nummer 1. Maar onthoud vooral: Leef, lach en geniet!
Kaat Reyners is de volgende titoleiding die we u voorstellen. In haar tweede leidingsjaar zal ze met veel plezier de tito’s fantastische chiromomenten bezorgen. Samen met Wout woont ze in de poststraat in Kwaadmechelen, maar ze vindt het stiekem toch net iets gezelliger aan de andere kant van het kanaal. Ze studeert revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU leuven. Waar Kaat echt van kan genieten is skiën maar ook zwemmen en wandelen doet ze graag. Naast al dat sportieve spreekt ze toch ook graag af met vriendinnen. Honkbal is haar favoriete spel en videe met frietjes mogen de kokkies elke dag maken vindt ze. Het kamp in Kortrijk was voor haar ook het memorabelst.
Ook onze Wijckman is dit jaar titoleiding. Thomas Wijckmans begint aan zijn 6de jaar als leiding en behoort zo ook al bij de ‘oudere generatie’. Hij woont samen met Elien in Kwaadmechelen en doet in Geel zijn bachelor Elektromechanica. Thomas is behoorlijk sportief met hobby’s als skiën en wielrennen. Zelfs op een vrije dag zit hij het liefst op de Chiro om een kampvuur te doen en wie weet zelfs een pintje te drinken. Het kamp dat Thomas het meest bijgebleven is, is dat in Lommel. Zijn favoriete eten op kamp is gewoon alles!
Ons chirotalent Arthur Vrancken staat in zijn 3de jaar als leiding ook bij de tito’s. Tuurke, zo wordt hij ook genoemd, woont zoals veel leiding in Genebos en hij studeert groenmanagement. Zijn hobby’s zijn rugby en muziek en op een vrije dag sport hij graag of doet hij iets met vrienden. Zijn favoriet kamp was dan weer dat in Meeuwen-Gruitrode en als er macaroni geserveerd wordt zal hij heel snel aan tafel zitten.
Kobe Vrancken ook wel vaak kobinski genoemd, een nieuwkomer bij de Tito’s. Samen met Arthur Vrancken woont hij in de Genebosstraat. Kobe voetbalt graag, veel en goed. Dat zo’n sportieveling sportwetenschappen studeert in Mol aan de Rozenberg is dan ook zeer begrijpelijk. In zijn vrije tijd spreekt hij het liefste af met vrienden. Een ideale Chirodag voor Kobe is wanneer we Hot-dog eten en frisbee spelen