Chiro Genebos - Ham

Jeugdbeweging uit Ham

Chiro Genebos organiseert op zondag 18 oktober een afhaalontbijt (9u00)! Door de coronacrisis zien we een aantal van onze inkomsten in het water vallen. Daarom organiseren we een afhaal ontbijt volledig volgens de coronaregels. Het ontbijt wordt in manden klaargemaakt, u kan deze komen afhalen vanaf 9u00.


U kan zich inschrijven voor het afhaalontbijt via deze link: https://forms.gle/UmEcGnZpsATu3pdV6

Chirovrienden!

De startdag (26/9) vraagt gezien de huidige regels heel wat organisatie. Vandaar dat we het dit jaar wat anders aanpakken. De leden dienen afgezet te worden bij de groep waartoe ze in het werkjaar 2020-2021 zullen behoren – dus NIET in de groepen waar ze zich nu in bevinden (zoals andere jaren wel het geval is).
Dit doen we omdat er anders voor de echte overgang bubbels zullen gevormd worden die daarna door elkaar worden gemengd. Weet je niet zeker bij welke groep jij of je kind hoort? Geen probleem! Hieronder wordt een foto geplaatst van hoe we verwachten dat de leden aankomen met daarbij ook welke geboortejaren bij welke groepen horen.

Uiteraard zullen we op de dag zelf alles zo goed mogelijk proberen aan te geven met kleuren en groepsnamen. We verwachten echter wel van jullie waar op het terrein en welke kleur en/of groepsnaam je moet gaan zoeken.

Pinkels: paars, geboortejaar 2014, 2013
Speelclubs: geel, geboortejaar 2012, 2011
Rakwi’s: groen, geboortejaar 2010, 2009
Tito’s: rood, geboortejaar 2008, 2007
Keti’s: blauw, geboortejaar 2006, 2005
Aspi: oranje, geboortejaar 2004

Hiernaast zijn ook onze inschrijvingen van start gegaan. Via deze link kan je je kind/ jezelf inschrijven https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdd57UIAcMRD200NR…/viewform

Handig om te weten: nieuwe leden mogen 3x proberen alvorens ze een besluit nemen om zich al dan niet in te schrijven.

Wij kijken alvast enorm uit naar het nieuwe werkjaar!
Hopelijk jullie ook!

Wij gaan op Chirokamp!

Chirovrienden!

Jullie hebben ongetwijfeld ook het nieuws gehoord dat jeugdkampen deze zomer mogen doorgaan.
Hoe we dat met Chiro Genebos zullen realiseren in bubbels van maximum 50 personen met respect voor de regels blijft ook voor ons voorlopig nog een raadsel. Maar we doen er alles aan dat raadsel zo snel mogelijk op te lossen en wanneer dat gelukt is, horen jullie het zeker!

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld.
Hopelijk tot snel!

Run for Lar – 26 okt 2019

Dag Lar,
Dag lieve Lar,

Gisteren was het jouw dag! Alles stond in teken van jou! Het heeft ons doen zweten, doen tranen laten van vreugde en verdriet! Jij liet ons stralen gisteren, je haalde het beste in ieder van ons naar boven, jij gaf ieder van ons de kracht om te blijven door gaan! Hoe ver je ook weg was gisteren, toch was je zo dicht bij ons. We blijven ‘One team’, en we zien u zo ongelofelijk graag!

Dag Lar,
Dag lieve Lar..

Bedankt aan alle lopers, supporters en sponsors. Samen met jullie was het een ongelooflijk mooie dag om nooit te vergeten!

Run For Lar

De leiding van Chiro Genebos heeft dit jaar een actie op poten gezet voor de Warmste Week van StuBru. We gaan in één uur tijd zoveel mogelijk rondjes lopen gesponsord door u!
Via de link kan je kiezen op wie en hoeveel je wil sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar Te Gek!?

https://forms.gle/2R5h5RS71AtusfcM6

Kom ons zeker aanmoedigen en geniet ondertussen van food, drinks en randanimatie!

Levensloop 2019

Op 28-29 september zullen wij met de Chiro deelnemen aan de jaarlijkse “Levensloop” in Tessenderlo. Het zal dat weekend dus ook geen Chiro zijn.

Jullie kunnen ons team vervoegen door jullie in te schrijven als deelnemer en de leiding te komen vergezellen tijdens het 24 uur durende evenement. Als deelnemer betaal je €10 die rechtstreeks naar “Stichting tegen kanker” gaat.

Inschrijven kan via volgende link:
https://www.levensloop.be/teams/chiro-genebos-0

Gedurende het evenement is iedereen welkom, er zijn verschillende eet en drinkgelegenheden die worden verzorgd door de deelnemende teams.

Wij hopen alvast op jullie steun!

Met pijn in het hart nemen we afscheid van Larissa Gijsbrechts, leidster van de pinkels. Larissa zal voor altijd deel uitmaken van onze grote Chirofamilie.
We zullen haar missen en wensen haar familie en iedereen die met haar begaan was veel sterkte toe.

« Oudere berichten