Home

Wij gaan op Chirokamp!

Chirovrienden!

Jullie hebben ongetwijfeld ook het nieuws gehoord dat jeugdkampen deze zomer mogen doorgaan.
Hoe we dat met Chiro Genebos zullen realiseren in bubbels van maximum 50 personen met respect voor de regels blijft ook voor ons voorlopig nog een raadsel. Maar we doen er alles aan dat raadsel zo snel mogelijk op te lossen en wanneer dat gelukt is, horen jullie het zeker!

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld.
Hopelijk tot snel!

Run for Lar – 26 okt 2019

Dag Lar,
Dag lieve Lar,

Gisteren was het jouw dag! Alles stond in teken van jou! Het heeft ons doen zweten, doen tranen laten van vreugde en verdriet! Jij liet ons stralen gisteren, je haalde het beste in ieder van ons naar boven, jij gaf ieder van ons de kracht om te blijven door gaan! Hoe ver je ook weg was gisteren, toch was je zo dicht bij ons. We blijven ‘One team’, en we zien u zo ongelofelijk graag!

Dag Lar,
Dag lieve Lar..

Bedankt aan alle lopers, supporters en sponsors. Samen met jullie was het een ongelooflijk mooie dag om nooit te vergeten!

Run For Lar

De leiding van Chiro Genebos heeft dit jaar een actie op poten gezet voor de Warmste Week van StuBru. We gaan in één uur tijd zoveel mogelijk rondjes lopen gesponsord door u!
Via de link kan je kiezen op wie en hoeveel je wil sponsoren. De opbrengst gaat integraal naar Te Gek!?

https://forms.gle/2R5h5RS71AtusfcM6

Kom ons zeker aanmoedigen en geniet ondertussen van food, drinks en randanimatie!

Levensloop 2019

Op 28-29 september zullen wij met de Chiro deelnemen aan de jaarlijkse “Levensloop” in Tessenderlo. Het zal dat weekend dus ook geen Chiro zijn.

Jullie kunnen ons team vervoegen door jullie in te schrijven als deelnemer en de leiding te komen vergezellen tijdens het 24 uur durende evenement. Als deelnemer betaal je €10 die rechtstreeks naar “Stichting tegen kanker” gaat.

Inschrijven kan via volgende link:
https://www.levensloop.be/teams/chiro-genebos-0

Gedurende het evenement is iedereen welkom, er zijn verschillende eet en drinkgelegenheden die worden verzorgd door de deelnemende teams.

Wij hopen alvast op jullie steun!

One team – One love

Met pijn in het hart nemen we afscheid van Larissa Gijsbrechts, leidster van de pinkels. Larissa zal voor altijd deel uitmaken van onze grote Chirofamilie.
We zullen haar missen en wensen haar familie en iedereen die met haar begaan was veel sterkte toe.

Eetdag 14 april 2019

Het is weer zo ver. Tijd voor de echte chirokost te proeven op onze jaarlijkse eetdag. Op 14 april 2019 in zaal Sint Jan te Genebos
zorgen onze kokkies ook dit jaar weer voor overheerlijke frietjes of heerlijke puree met verschillende vleesgerechten.

Net zoals de voorgaande jaren zullen we jullie bedienen tussen:
11h30 en 14h00 & 16h30 en 19h00

Inschrijven is mogelijk tot 7 april 2019.

Smakelijke Chirogroetjes,
De leiding

Genebos, De warmste!

Genebos krijgt zijn eigen Warmste Week terrein incl. FLAME! en dit allemaal voor ons goed doel nl. http://vzwmusicforkids.be/

Jullie zijn allen welkom vanaf 16.00 aan de chirolokalen van Genebos om zelfgemaakte pannekoekjes of kamptomatensoep te proeven!( iets anders en straffer is er natuurlijk ook) . Jullie mogen zelfs bepalen welke liedjes er gespeeld worden en dit natuurlijk door te storten in onze gift box!
De gehele namiddag krijgen jullie de kans om je eigen FLAME moment te beleven en vast te leggen op foto , film , … alsof je zelf op domein Puyenbroeck aanwezig bent!

Volg het evenement via facebook: https://www.facebook.com/events/783510391997704/

Kom zeker langs en steun ons goede doel ! We zien jullie graag op 15/12 in Genebos!
Genebos , De warmste!

Oudercafé – 20/10/2018

Beste ouders

We willen jullie graag uitnodigen op ons oudercafé dat zal doorgaan op zaterdag 20 oktober, meteen na de Chiro. De leiding zal dan openstaan om met jullie een praatje aan te slaan en eventuele vragen te beantwoorden. Op die manier kunnen jullie de leiding van jullie kind(eren) leren kennen en wij jullie!

Hopelijk zien we jullie dan!