Een Chirowerking kost geld.  Elk Chirojaar zijn wij daarom verplicht lidgeld aan te rekenen aan onze leden. Het lidgeld bedraagt € 40 voor een goed gevuld Chirojaar. Maar om dit even te verduidelijken, het lidgeld bedraagt nog steeds €20. Van dit lidgeld gaat er automatisch €12 naar de verzekering. De “extra” €20 die jullie betalen zorgt ervoor dat uw zoon/dochter iedere zaterdag tijdens de Chiro een drankje zal krijgen. Je betaalt het drinken dus bij de inschrijving voor één heel Chirojaar. Stel dat je pas na een half Chirojaar inschrijft zal het bedrag voor drank halveren naar €10. Hiervoor is het lidgeld dus €30.

Iedereen is welkom op onze Chiro vanaf de leeftijd van 6 jaar (minimaal geboortejaar 2015)

Kinderen die niet aan die leeftijdsgrens voldoen, zullen bij aansluiting door het verbond geweigerd worden. Is je kind jonger, dan moet hij/zij spijtig genoeg nog even wachten.

 
We werken dit jaar via een ander programma voor de inschrijvingen: Stamhoofd. Via volgende link: https://chiro-genebos.stamhoofd.be, kunnen jullie je zoon/dochter inschrijven.
De betaling gebeurt ook via het stappenplan dat je doorloopt bij de inschrijving. Het stappenplan wijst zichzelf uit dus je mag gerust al proberen om je zoon/dochter in te schrijven. Loop je toch ergens vast of wacht je liever op wat meer uitleg? Op ons oudercafé van volgende week 2 oktober (na de chiro om 16u30) zullen we alles even overlopen.
 
Het nieuwe programma maakt het bijhouden van de gegevens voor ons een stuk makkelijker. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van behoorlijk wat versleuteling zodat de gegevens veilig bewaard blijven. Vandaar dat het veilig is om ook medische gegevens via deze weg te vragen.
 
 
Voor vragen kan je steeds terecht bij de hoofdleiding:
Arthur Vrancken
Genebosstraat 32
3945 Ham
Arthur.vrancken@gmail.com
0471 39 28 84
 
Birgit Steegmans
Heidestraat 25
3945 Ham
birgit-steegmans@hotmail.com
0472 37 27 22