Aspi’s zijn geboren in het jaar 2004. In dit laatste jaar als lid genieten ze nog eens ten volle van onbezorgdheid om lid te zijn. Ze spelen de strafste spelen en maken fantastische uitstapjes. In dit laatste jaar zal de leiding hen ook bijstaan om er het jaar nadien te staan als volwaardige leiding door hen te tips en tricks van het vak te leren.  

De Werres! Arne Werrens is in zijn nog maar prille chirocarrière al uitgegroeid tot een icoon. Officieel woont hij in de Genebosstraat, maar eigenlijk woont hij gewoon op de Chiro zelf. Hij werkt als Iasser bij Coek. Ondertussen begint hij al aan zijn 4de jaar als leiding en dat zullen de aspi’s geweten hebben. Is hij niet op de Chiro dan blinkt hij uit op het voetbalveld. Zelfs op zijn vrije dagen dribbelt hij ergens rond met de bal aan de voet. Hij vond het kamp in Kortrijk het leukst en het frisbeespel is hem op het lijf geschreven. Zijn motivatie is: Waar een wil is, is een weg! En is er geen weg dan maakt ge er één!

De volgende die zeer blij is om leiding te zijn van de aspi’s is Lander Engelen. Hij begint aan zijn 7de jaar als leiding. Lander is trotse inwoner van Genebos en als hij Genebos ooit verlaat zal dat met heel veel pijn in het hart zijn. Werken doet hij dan ook in Genebos bij DHL. Zijn hobby en passie is wielrennen. Hij is zelfs voorzitter van zijn eigen wielerclub: De diamantvissers. Lander is ook grote fan van Racing Genk waar hij op een vrije dag dan graag gaat supporteren. Zijn favoriet kamp was dat in Lommel en een stadsspel staat op nummer 1 bij hem. Als kampeten verkiest hij BBQ boven al de rest. DREAM, WORK, ACHIEVE is zijn levensmotto!