Keti’s zijn geboren in het jaar 2005 of 2006. De leiding zal hen helpen in de overgang van het onbezorgde leven naar een leven met verantwoordelijkheden en plichten. Doorheen het jaar zullen ze gevarieerde activiteiten met hun leiding doen en reeds de verantwoordelijkheid krijgen om eigen activiteiten te organiseren. 

Bram Gielen, aka Brambo, begint aan zijn 4e leidingsjaar. Hij woont in Tessenderlo en studeert Elektromechanica aan de Thomas More. Bram zit niet vaak stil, zijn hobby’s zijn DJ en fitness, maar ook terrasjes doen kan je bijna als een hobby zien bij hem. Hij speelt graag frisbee en tsjoekbal. Een favoriet kamp heeft hij niet direct. Zijn levensmotto is er eentje om te onthouden: Het leven is zoals een frikandel, je moet het zelf speciaal maken.

Cato De Hondt is dit jaar voor het derde jaar leiding en zal met haar vrolijkheid de keti’s amuseren. Ze woont in Hulst en studeert vroedkunde aan de PXL. Haar hobby is dansen en op een vrije dag zal je haar zeker terugvinden bij haar vriendinnen. Ook zij vond Kortrijk het leukste kamp tot nu toe. Het spel tjoekbal zal daar zeker voor iets tussenzitten want dat is haar lievelingsspel. En spaghetti is haar lievelingseten op kamp. Verder geeft Cato graag de levenswijsheid mee om jezelf te blijven want het leven is te kort om iemand anders te zijn!

Miguel Seykens ook wel Migi genoemd. Hij studeert voor schrijnwerker aan het Technisch Heilig Hartinstituut in Tessenderlo. Zijn vrije tijd spendeert hij graag aan zwemmen en afspreken met vrienden. Baseball vindt hij het leukste Chirospel, en op kamp mogen de kokkies elke dag kip met curry en rijst voor hem maken. Zijn levensmotto luidt ‘neemt het leven zoals het is’.