Een pinkel ben je als je geboren bent in het jaar 2014 of 2015. Elke week zal een enthousiaste leidingsgroep klaarstaan om de pinkels te verwelkomen en hen een fantastische namiddag te bezorgen met de leukste spelletjes, van het maken van prachtige kunstwerkjes tot de spannendste bosspelen. 

Bjarne Janssens, ook vaak BJ genoemd. Hij begint al aan zijn 8e jaar als leiding maar is het zeker lang nog niet beu en zal zich dus weer volledig inzetten voor de pinkels dit jaar. Hij komt uit Genebos zelf maar is door de week te vinden in Leuven waar hij aan zijn master bezig is. Hij studeert ‘Burgerlijk Ingenieur Chemische technologie’. Hij speelt graag af en toe eens trompet, om tot rust te komen schildert hij en voor de rest loopt hij al eens een marathon nu en dan. Ook zijn koersfiets is zijn beste vriend. Een van zijn tofste kampen vond hij Stoumont en het lekkerste kampeten is spaghetti. Het leukste spel vindt hij dan weer het frisbeespel. Maar wil je Bjarne echt gelukkig maken? Trakteer hem eens op een ijsje of een koffie.

Wout Reyners is de eerste die we u presenteren als pinkelleiding. Hij heeft als vierdejaarsleiding al wat ervaring waarmee hij met plezier te pinkels zal plezieren. Hij woont in de Poststraat in Ham, en studeert hotelmanagement in Antwerpen. Hij is zeer sportief met hobby’s als lopen en fietsen. De Mont Ventoux is voor hem maar een heuveltje. Op een vrije dag vind je hem bij zijn vrienden. Op kamp lust hij heel graag videe met frietjes en zijn favoriete kamp was dat in Lommel. Het frisbeespel zal hij altijd vol enthousiasme meespelen en vooral met een grote lach, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Ook Jolien Wilmaerts, aka Wilma, zal dit jaar present zijn om in haar 5de  leidingsjaar de pinkels met haar eeuwige vrolijkheid een onvergetelijk jaar te bezorgen. Ze is een trotse inwoner van Genebos city en studeert psychologie aan de UGent. In haar vrije tijd gaat ze graag iets gezellig drinken en eten met vrienden of trekt ze erop uit voor een citytrip. Op kamp eet ze het allerliefst de speculoosmousse J . Een favoriet kamp heeft ze niet, ze waren namelijk allemaal geweldig. De allerleukste chirospelen vindt ze honkbal. “Joie de vivre”, is het levensmotto van Jolien.

Ook in deze leidingsgroep hebben we Iris Vandervoort.  Dit is haar 4de jaar als leiding en dit met plezier bij de pinkels. Net als haar zussen, Anke en Dina, wordt ze (te) vaak met hen verward. Ze woont in Genedijk en studeert revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven. Haar hobby is volleybal en op een vrije dag laat ze geen kans voorbij gaan om nog eens met haar vrienden af te spreken. Kortrijk was haar favoriete kamp met de reeds legendarische spaghetti als lekkerste maaltijd. Tegen een bosspel zegt ze overigens nooit nee! De wijsheid die Iris graag meegeeft aan jullie: Geniet van elke dag!

Jeroom Van Meensel

Jeroom Van Meensel of Jermo start met de pinkels aan zijn eerste leidingsjaar. In afwachtingen van de selectieprocedure aan de politieschool werkt hij tijdelijk bij Panasonic in Tessenderlo. Buiten de chirio houdt Jeroom zich bezig met de fitness, boksen en dj. Hij luistert graag naar (alternatieve) rock van zowel nu als vroeger maar is ook zeker niet vies van techno en drum&bass. Zijn favoriet kamp was in Lommel en het liefst speelt hij het drugsspel.