Tito’s zijn geboren in het jaar 2007 en 2008. Ook voor hen zal een enthousiast leidingsteam klaarstaan om hen elke zaterdagnamiddag de beste tijd van hun leven te bezorgen. Ze zullen zorgen voor veel afwisseling zodat de tito’s geen kans zullen krijgen om zich te vervelen!


 

Wout Reyners is de eerste die we u presenteren als titoleiding. Hij heeft als derdejaarsleiding al wat ervaring waarmee hij met plezier te tito’s zal plezieren. Hij woont in de Poststraat in Ham, en studeert hotelmanagement in Antwerpen. Hij is zeer sportief met hobby’s als lopen en fietsen. De Mont Ventoux is voor hem maar een heuveltje. Op een vrije dag vind je hem bij zijn vrienden. Op kamp lust hij heel graag videe met frietjes en zijn favoriete kamp was dat in Lommel. Het frisbeespel zal hij altijd vol enthousiasme meespelen en vooral met een grote lach, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Kaat Reyners is de volgende titoleiding die we u voorstellen. In haar derde leidingsjaar zal ze met veel plezier de tito’s fantastische chiromomenten bezorgen. Samen met Wout woont ze in de poststraat in Kwaadmechelen, maar ze vindt het stiekem toch net iets gezelliger aan de andere kant van het kanaal. Ze studeert revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU leuven. Waar Kaat echt van kan genieten is skiën maar ook zwemmen en wandelen doet ze graag. Naast al dat sportieve spreekt ze toch ook graag af met vriendinnen. Honkbal is haar favoriete spel en videe met frietjes mogen de kokkies elke dag maken vindt ze. Het kamp in Kortrijk was voor haar ook het memorabelst.

Ellen Vranken start dit jaar aan haar derde jaar als leiding. Ze is altijd vrolijk en zal haar uiterste best doen om de tito’s te plezieren. Ze woont in Genedijk en studeert Orthopedagogie aan de Thomas More in Geel. Op een vrije dag geniet Ellen van een goede serie op Netflix waar ze helemaal van tot rust kan komen. Op de Chiro vindt ze het frisbeespel en levende stratego de allerleukste spelen. Kortrijk was voor haar het fantastische kamp.

Jellis Janssens begint al aan zijn 7de jaar als leiding. Jelvis, zo wordt hij ook genoemd, woont in Genebos en is al aan het werk. Dit doet hij bij Bcs Butterfly waar hij het hele land helpt aan de lekkerste slaatjes en maaltijden. In zijn zetel zal je hem niet snel terugvinden met hobby’s als mountainbiken, badminton en fitnessen. Verder werkt hij ook graag in de tuin om dan met de meest verse groentjes te kunnen koken. Een bosspel zal hij zeker enthousiast meespelen en het kamp in Heist-op-den-Berg zal hem altijd bijblijven. Dat de kokkies fantastische spaghetti kunnen maken, beaamt ook Jellis. Zijn levensmotto luidt: Je moet niet speciaal doen om speciaal te zijn.