Jeugdbeweging uit Ham

Galerijen

Rond deze tijd zou normaal de Bonte Bier Avond hebben plaatsgevonden. Jammer genoeg kan dit niet doorgaan. Maar niet getreurd, Chiro Genebos pakt het dit jaar anders aan!

Jullie kunnen online onze bierkorven bestellen. Je hebt de keuze uit: Blonde bierkorf, Bruine bierkorf, Zoete bierkorf en een non-alcoholische korf. Er is de mogelijkheid om een bierkorf MET USB-stick of ZONDER USB-stick te kopen. Deze gepersonaliseerde USB-stick bevat een samenvatting van het voorbije Chiro jaar en natuurlijk optredens van de verschillende groepen in een mooie film.

De echte Bonte Bier Avond, maar dan bij jullie thuis!Inschrijven kan tot 10 januari 2021. Gelieve het juiste bedrag te storten op het rekeningnummer van Chiro Genebos en uw naam in de mededeling te zetten.

Cash is NIET mogelijk wegens maatregelen

Chiro Genebos rekeningnummer: BE88 7350 0793 9941


Het exacte uur van afhaling wordt nog via mail gecommuniceerd
Bestel via deze link uw bierkorf : https://forms.gle/mFGSuKs1LmiYZJ129

Chirovrienden!

We hebben goed nieuws voor jullie: na een onderbreking van een aantal weken zullen wij de draad weer oppakken. Vanaf 28 november zullen we terug starten met de Chiro! (Zaterdag 21 november zullen er nog werken aan de gang zijn, vandaar dat we pas de week erna zullen starten) Jammer genoeg kan dat enkel voor -12 (pinkel, speelclub, rakwi).

Deze beslissing is uiteraard genomen in overleg met onze volledige leidingsploeg, het gemeentebestuur en de adviezen van Chiro Nationaal.

We willen hiermee niet doen uitschijnen dat we de huidige situatie niet ernstig nemen. In tegendeel: we zullen er alles aan doen om onze Chiro namiddagen zo ‘coronaproof’ mogelijk te maken. Vandaar deze aandachtspunten:

– Activiteiten met fysiek contact zullen worden vermeden
– We zullen de activiteiten enkel buiten laten doorgaan omdat we binnen niet de mogelijkheid hebben om voldoende afstand te houden. Voorzie dus warme en/of regenbestendige kleren!
– Wanneer het weer zeer slecht is (hevige regen bijvoorbeeld) zullen we de Chiro een weekje stilleggen. Hou dus bij slecht weer je e-mail/ Facebook zeker in de gate want wanneer het geen Chiro is, verwittigen we jullie via mail en Facebook!
– Als leiding dragen we steeds een mondmaskers
– Ook vragen we van de rakwi’s dat ze een mondmasker bij hebben. Zij zitten namelijk dicht bij de grens van 12 jaar.
– Wie ziek is blijft thuis

Veel chirogroetjes en tot snel!

Beste Chirovrienden,

Gezien de huidige omstandigheden zullen de Chiro activiteiten niet meer doorgaan. U mag er vanuit gaan dat alle activiteiten opgeschort worden tot minstens 15/11/2020, hierna zal de situatie herbekeken worden.

De leiding heeft er alles voor gedaan om de activiteiten veilig te laten verlopen en ziet dit nu niet meer voor mogelijk. Wij hopen jullie binnenkort gezond en fris terug te zien!

De medische fiches en andere papieren mogen in de brievenbus bij Birgit gestoken worden; Heidestraat 25, 3945 Ham

Wij wensen jullie allemaal een gezonde periode toe en hopen jullie allen snel terug te zien!

Chirogroeten,
Chiro Genebos

Chiro Genebos organiseert op zondag 18 oktober een afhaalontbijt (9u00)! Door de coronacrisis zien we een aantal van onze inkomsten in het water vallen. Daarom organiseren we een afhaal ontbijt volledig volgens de coronaregels. Het ontbijt wordt in manden klaargemaakt, u kan deze komen afhalen vanaf 9u00.


U kan zich inschrijven voor het afhaalontbijt via deze link: https://forms.gle/UmEcGnZpsATu3pdV6

Chirovrienden!

De startdag (26/9) vraagt gezien de huidige regels heel wat organisatie. Vandaar dat we het dit jaar wat anders aanpakken. De leden dienen afgezet te worden bij de groep waartoe ze in het werkjaar 2020-2021 zullen behoren – dus NIET in de groepen waar ze zich nu in bevinden (zoals andere jaren wel het geval is).
Dit doen we omdat er anders voor de echte overgang bubbels zullen gevormd worden die daarna door elkaar worden gemengd. Weet je niet zeker bij welke groep jij of je kind hoort? Geen probleem! Hieronder wordt een foto geplaatst van hoe we verwachten dat de leden aankomen met daarbij ook welke geboortejaren bij welke groepen horen.

Uiteraard zullen we op de dag zelf alles zo goed mogelijk proberen aan te geven met kleuren en groepsnamen. We verwachten echter wel van jullie waar op het terrein en welke kleur en/of groepsnaam je moet gaan zoeken.

Pinkels: paars, geboortejaar 2014, 2013
Speelclubs: geel, geboortejaar 2012, 2011
Rakwi’s: groen, geboortejaar 2010, 2009
Tito’s: rood, geboortejaar 2008, 2007
Keti’s: blauw, geboortejaar 2006, 2005
Aspi: oranje, geboortejaar 2004

Hiernaast zijn ook onze inschrijvingen van start gegaan. Via deze link kan je je kind/ jezelf inschrijven https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdd57UIAcMRD200NR…/viewform

Handig om te weten: nieuwe leden mogen 3x proberen alvorens ze een besluit nemen om zich al dan niet in te schrijven.

Wij kijken alvast enorm uit naar het nieuwe werkjaar!
Hopelijk jullie ook!

Met pijn in het hart nemen we afscheid van Larissa Gijsbrechts, leidster van de pinkels. Larissa zal voor altijd deel uitmaken van onze grote Chirofamilie.
We zullen haar missen en wensen haar familie en iedereen die met haar begaan was veel sterkte toe.

Genebos krijgt zijn eigen Warmste Week terrein incl. FLAME! en dit allemaal voor ons goed doel nl. http://vzwmusicforkids.be/

Jullie zijn allen welkom vanaf 16.00 aan de chirolokalen van Genebos om zelfgemaakte pannekoekjes of kamptomatensoep te proeven!( iets anders en straffer is er natuurlijk ook) . Jullie mogen zelfs bepalen welke liedjes er gespeeld worden en dit natuurlijk door te storten in onze gift box!
De gehele namiddag krijgen jullie de kans om je eigen FLAME moment te beleven en vast te leggen op foto , film , … alsof je zelf op domein Puyenbroeck aanwezig bent!

Volg het evenement via facebook: https://www.facebook.com/events/783510391997704/

Kom zeker langs en steun ons goede doel ! We zien jullie graag op 15/12 in Genebos!
Genebos , De warmste!

Beste ouders

We willen jullie graag uitnodigen op ons oudercafé dat zal doorgaan op zaterdag 20 oktober, meteen na de Chiro. De leiding zal dan openstaan om met jullie een praatje aan te slaan en eventuele vragen te beantwoorden. Op die manier kunnen jullie de leiding van jullie kind(eren) leren kennen en wij jullie!

Hopelijk zien we jullie dan!

© 2022 Chiro Genebos – Ham

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑